Dan Hodos

Timpuri noi

Incepe schimbarea. E ireversibil, biologic si natural. E nevoie de timp, rabdare si perseverenta. Sunt importante exemplele si reusitele, asa cum au fost cele de la alegerile locale, dar si continuarea planul pe termen mediu-lung. Au inceput formatiuni timpuri, cum a fost M10, continua azi altele, cum e USB/USR si vor veni si altii din urma. Au fost cativa curajosi la alegerile locale, primele alegeri care au avut premiere si au schimbat tabloul si actorii clasici din peisajul electoral, continua la alegerile parlamentare din ce in ce mai multi.

Pentru mine, personal, e evident #GoCiolo.

Ciolos, echipa Ciolos si modelul de new-politics promovat azi este abordarea generatiei mele. Sunt in administratia actuala buni profesionisti, pe unii dintre ei i-am avut colegi in diferite proiecte si le cunosc productivitatea.

Forte noi apar in scena politica. Asa cum spuneam mai devreme, e un proces care a inceput mai devreme si care incepe acum sa culeaga roade. Pe langa USR, acum avem Platforma de Actiune Civica a Tinerilor (PACT), POL Targu-Mures (Partidul Oamenilor Liberi), Initiativa Romania (platforma civica apolitica), etc. O mentiune speciala o am pentru PACT, partid in care se gasesc mai multi prieteni si care sustine in aceste alegeri candidati independenti si profesionisti, centrati pe domenii specifice.

E nevoie de sanatate si normalitate sociala. Pentru asta e nevoie de schimbare. Schimbarea si, dupa, sanatatea vin odata cu o suma a doua elemente: oamenii si faptele lor. Fiecare individ si faptele lui, insumate, dau un rezultat general. Bun sau rau.

De noi depinde daca va fi bine rau si daca timpurile noi vor fi bune sau rele.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Dovedeste ca nu esti robot *