Dan Hodos

Despre

Imi place sa scriu. Pentru asta caut timp si inspiratie. Scriu pentru ca am fost mereu un cititor lenes. Imi place sa spun ca scriu ce n-am citit.

Va poftesc sa ma insotiti de cate ori aveti cateva minute libere, asa cum si eu ma opresc sa va scriu cand am cateva minute libere.

Sunt absolvent al Colegiul National I.C. Bratianu, din Pitesti, si licențiat în Management si Administratie Publica la Academia de Studii Economice, din Bucuresti. Am fost bursier in Stiinte Politice si Administrative la Universidad Carlos III din Madrid. De asemenea, sunt certificat in management de CODECS – London Open University si specializat in management, politici publice si stiinte politice la universitati de prestigiu, cum ar fi Yale University, University of Virginia si Ecole Centrale Paris.

În ultimii 10 ani, am acumulat o experiență vastă în vânzări internationale și dezvoltarea afacerilor si pietelor externe, lucrând în vânzări, management și consultanță pentru companii multinaționale și românești. Aria de expertiză este atat nationala, cat si internationala, deschizand și dezvoltand relații și piețe pentru produse și servicii de IT&C din România. Exepriența multiculturală am dobândit-o prin interacțiunea economică și socio-culturală cu 3 continente, fiind fluent în cel puțin 3 limbi: spaniola, franceza și engleza.

La nivel local am fondat si condus Clubul Civic CAESAR Pitesti, filiala locala a Fundatiei CAESAR, organizatie de experti romani in care este membru in continuare. La nivel local a coordonat proiectul I74, proiect civic national al Fundatiei CAESAR.

De asemenea, am fost coordonatorul judetean al evenimentelor organizate la nivel national de Let’s Do It, Romania!, ONG international care organizeaza anual Ziua de Curatenie Nationala, proiect pe care l-am coordonat pe 24 Septembrie 2016.

De curand am fondat Asociatia Alumni, ONG local care promoveaza implicarea civică şi socială a celor care vor să aibă un impact pozitiv în comunitate şi să contribuie astfel la o dezvoltare durabilă a judetului Arges si a României.